تشيكن بارميزان بالمارينار صوص لايت
1/2 كيلو بانيه
ملح - فلفل اسود - ليمون - زعتر - ماء بصل - جوزة الطيب - اوريجناو
2 ك صوص طماطم فريش
1/2 بصلة صغيرة مفروم ناعم
1/2 جزرة صغيرة مفرومة ناعم
1/4 ك كرفس مقطع صغير
2 فص ثوم
1/2 ك بارميزان مبشور +شيدر لايت
موزاريلا
1- يتبل قطع الدجاج وتترك علي الاقل نصف ساعة ثم تشوي في طاسة برشة زيت
2- يشوح البصل مع الجزر والكرفس جيدا ثم نضيف الثوم ويشوح ثم نضيف الطماطم وتترك لتسبك وتتبل بالملح والزعتر والاوريجناو والفلفل الاسود وجوزة الطيب
3- في صينية فرن ناخذ قليل من الصلصة ثم نرص البانيه ثم نضع طبقة اخري من الصوص ثم باقي البارميزان الموزاريلا وتدخل الفرن بعد رشها بالفلفل الاسود حتي تسيح وبالهنا والشفا
* تقدم مع سلطة الجرجير
* ممكن تعملي كمية اضافية من الصوص واحتفظي بيها في الثلاجة لاحلي طبق مكرونة