***************
المقادير:
=====
. بصل مقطع
. صدور دجاج مقطعة مكعبات
. فلفل رومي مقطع مكعبات
. مكرونة مسلوقة
. البشاميل
. جبنة شيدر
الطبخ: .
====
نشوح البصل لغاية الاصفرار بعدين نحط صدور الفراخ الفلفل الاسمر ونشوح يتغير اللون
. نحط الفلفل الرومي نهدي النار هتينزل المية ويشربها كدة
استوا
. لما استوا خلاص حطينا الزيتون الشرائح
. هنحط الباشميل في الصينية واول طبقة مكرونة واول طبقة من الفراخ
. هنحط المكرونة وبعين الباشميل وعليها الجبنة الشيدر المبشورة
وصحة وعافيه